evry-logo

FRIDA

Administrasjonsverktøy for frivilligsentralene

- effektiv hverdag med motiverte medarbeidere

skreddersydd for deg

FRIvilligsentralenes Data Adminstrasjonsverktøy (FRIDA) er en skreddersydd applikasjon for effektivisering og optimalisering av virkeområdet i frivilligsentralene.
Systemet inneholder egne moduler for frivilligsentralen, den frivillige og tjenestemottakeren, noe som forenkler administrasjonen og sikrer kvaliteten. Applikasjonen er tilgjengelig fra PC, nettbrett og mobil.

Utfordringen

Mange frivilligsentraler har i dag manuell, papirbasert registrering av aktiviteter, frivillige og tjenestemottakere med løpende endringer. Mange er involvert og det kan være en utfordring å holde informasjonen oppdatert og tilgjengelig. Mye manuelt arbeid er tidkrevende og lite effektivt, og det kan være vanskelig å utnytte alle ressurser optimalt.

Dette blir du i stand til

Optimalisere tildeling av oppgaver til frivillige basert på interesser, tilgjengelighet og behov. Rollebasert kalender med oversikt over aktiviteter. Hente ut statistikk og rapporter med bl.a. oversikt over innsats og antall aktiviteter. Tjenestemottakere kan melde behov og frivillige kan melde interesse i egne moduler. Mulighet for varsling og utsending av informasjon på sms og e-post.

Resultat

Mer effektiv administrasjon. Lav terskel for nye brukere av systemet. Alltid oppdatert informasjon tilgjengelig. Mer involvering og oversikt over innsats gir mer motiverte frivillige og fornøyde tjenestemottakere.

Meldinger og varsler

Det er mulighet for å sende meldinger til grupper og personer. Varsling/påminnelser kan settes på aktiviteter og aktivitetstyper. Bruker velger selv om han vil motta varsler på e-post, sms eller begge.

Drift og service

FRIDA vil bli driftet som en skytjeneste. EVRY tar ansvar for server, lisenser, installering, oppgradering, datalagring og sikkerhet. ALT til en fast, avtalt pris per måned. Det kreves ingen installering på brukerens utstyr. EVRYs kundesenter vil ta imot og følge opp henvendelser fra frivilligsentralen.

1 / 11
Pålogging
2 / 11
Kalenderen gir god oversikt over aktiviteter
3 / 11
Oppfølging av aktiviteter
4 / 11
FRIDA gir gode muligheter for rapportering og statistikk
5 / 11
Det er viktig å ta vare på de frivillige
6 / 11
Enkel funksjon for utsending av E-post og SMS
7 / 11
Mottaker kan være enkeltpersoner og grupper
8 / 11
Frida er også tilgjengelig på mobil
9 / 11
Enkel oversikt over mine oppgaver
10 / 11
God oversikt over aktiviteter
11 / 11
Digitalt ID-bevis med bilde


Mer info

Send en epost eller ring hvis du vil lære mer om tjenesten eller ønsker en demonstrasjon.

EVRY

EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdi for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Avdeling

Application Development i EVRY er spesialister på å løse kundens behov på enkle, effektive måter.