Venstre-svgVenstre-svg
FRIVILLIGHETSFEST
FRIVILLIGHETSFEST  sitt bilde
Mandag 5. desember 2022
18:00-20:00
Arrangør

Frivilligkoordinator Larvik kommune

Sted

Sliperiet, Hammerdalen

Adresse

Hammergata 15, 3264 Larvik, Norge

Kontaktperson

Hanne Jensen Moth

E-post

hanne.jensen.moth@larvik.kommune.no

Telefon

90527679

Pris

Gratis

Alder

Kategori

Annet, Barn og unge, Bolig og nærmiljø, Ferieaktiviteter, Fysisk aktivitet, Helse og omsorg, Humanitært arbeid, Integrering og flyktningarbeid, Internasjonalt arbeid, Kunst og kultur, Litteratur, Mangfold og inkludering, Mat og drikke, Musikk og teater, Natur, miljø og klima, Politikk- og interessearbeid, Rekreasjon og sosial aktivitet, Religion og livssyn

Beskrivelse

I anledning FRIVILLIGHETENS ÅR inviterer Larvik kommune til frivillighetsfest i Sliperiet. Sammen skal vi feire frivilligheten og alle flotte dugnadsfolk!
Invitasjonen går til alle frivillige i lag, foreninger, organisasjoner og til uorganiserte frivillige. Festen skjer på FN-dagen for frivillighet den 5. desember. En kveld med mat, prisutdeling, mingling og underholdning.

PÅMELDING i aktivitetskalenderen (her), før torsdag 1. desember

FRIVILLIGHETSPRIS
Det skal deles ut en frivillighetspris i Frivillighetens år. Prisen er på 10 000 kroner. Halvparten går til vinneren personlig, resten går til foreningen personen representerer/ønsker å gi pengene til. Prisen er sponset av Larvikbanken. Frivillighetsprisen skal gå til en person som har gjort en ekstraordinær frivillig innsats over lengre tid.

Nominere din kandidat, fristen er fredag 25. november.
Nominasjon og kriterier HER

VINN EN EL-SYKKEL
Ditt lag eller forening kan vinne en elsykkel som kan brukes til foreningsaktivitet. I Frivillighetens år ønsker Larvik kommune å bidra til en enklere logistikk for frivillige ildsjeler.

Sende inn din begrunnelse innen fredag 25. november til: hanne.oyen.herland@larvik.kommune.no.  Merk e-posten med "Elsykkel".

Frivillighetsprisen og el-sykkelen deles ut under frivillighetsfesten.
Vi gleder oss til å feire frivilligheten!      Hjertelig velkommen!